SLUIT JE AAN BIJ ONZE BHV-DENKTANK

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Dat weten we allemaal. Maar het zou je gebeuren dat je ongelukkig ten val komt of erger, een klant trekt wit weg en zakt naar de grond. Wat dan? Dan is het belangrijk om snel te handelen.

BHV IN DE GRUYTERFABRIEK

BHV is verplicht voor alle bedrijven die minimaal één medewerker in loondienst hebben. Kortom: die verplichting geldt voor zeer veel bedrijven. Het is goed om te weten dat het, bijvoorbeeld voor bedrijven met slechts een paar medewerkers, niet verplicht is om per se die medewerkers op te leiden tot Bhv’er. Zo lang er maar Bhv’ers aanwezig zijn.

BHV-INVENTARISATIE

Wie zijn die Bhv’ers dan? En hoe bereiken wij hen in geval van nood?

NV BIM heeft als eigenaar van De Gruyter Fabriek een calamiteiten en -ontruimingsplan gemaakt maar niet verplicht de BHV hulpverlening binnen hun bedrijfsverzamelgebouw te regelen, maar steunt dit initiatief en zal waar nodig assisteren en adviseren.

De eerste stap die genomen moet worden is inventariseren hoeveel gediplomeerde Bhv’ers al aanwezig zijn, en/of wie bereid is om de cursus te volgen.

Stap 2 is dan een systeem bedenken hoe contact gelegd wordt met aanwezige Bhv’ers in geval van nood.  En, wanneer is welke Bhv’er aanwezig in DGF.

SAMEN NAAR EEN BHV-COLLECTIEF

Wil je meedenken hoe wij als huurders onszelf en onze klanten bij kunnen staan in geval van nood? Stuur een mail naar info@arthurbrent.nl