logo

Swinkels Innovations
Veemarktkade 8 – ruimte 7232 – (ingang L)
5222 AE ‘s-Hertogenbosch
T. 073 – 20 32 25 59
info@swinkelsinnovations.nl
www.swinkelsinnovations.nl

Swinkels Innovations

brewing smart ideas

Wat wij doen
Swinkels Innovations innoveert in de wereld van bier. Dit doen wij zelfstandig of samen met anderen vanuit de startup gedachte. Daarnaast steekt Swinkels Innovations  kennis, netwerk en kapitaal in startende ondernemingen in de biermarkt met groeipotentie, in ruil voor aandelen en/of participatie.

Over Swinkels Innovations
Je hebt een passie voor bier en focus op de consument. Als startende ondernemer of eigenaar van een jong bedrijf heb je kapitaal en hulp nodig om je ondernemersdromen waar te maken.

Swinkels Innovations wil haar business groei realiseren door zich te begeven aan de voorkant van disruptieve ideeën en technologieën en door te investeren in samenwerkingen, start-ups en scale-ups.

Wij geloven in de kracht van samen. Samen b(r)ouwen, samen ondernemen, samen groeien. Onze passie is om samen met jou je onderneming tot een succes te maken.

Ons Team
Een groep gedreven mensen voor wie de bierwereld niet onbekend is, besluiten dat het anders kan. Zij richten Swinkels Innovations BV op en starten met ondernemen. Nu jij nog!