logo

Interveste Groep B.V.
Veemarktkade 8 – ruimte 7202 (ingang J)
5222 AE ‘s-Hertogenbosch
T. 088 – 118 80 00
klantenservice@interveste.nl
www.interveste.nl

Interveste Groep B.V.

Interveste helpt vastgoedeigenaren, woningcorporaties, zorginstellingen of vastgoedbeheerders (en vele andere partijen) hun panden of woningen te beschermen. Dat realiseren we door onze andere doelgroep, bestaande uit woningzoekenden en ondernemers, in deze panden te laten wonen of werken.

Laat een pand leven
Een pand komt tot leven als er mensen in wonen of werken. Als een pand leeg staat levert dit direct een trieste aanblik op. Verpaupering, verwaarlozing en erger liggen dan op de loer. Daarom hebben wij ons als doel gesteld dat we leegstand helpen tegen te gaan. We realiseren dit door de belangrijkste bron van levendigheid toe te voegen aan een pand: bewoners en ondernemers. We slaan zo twee vliegen in een klap: we helpen leegstand in Nederland tegen te gaan en we kunnen mensen die woning- of werkruimte zoeken, snel en goedkoop aan een deze ruimtes helpen.

Interveste in Nederland
Hoewel ons hoofdkantoor in ‘s-Hertogenbosch gevestigd is, kun je onze regiobeheerders in heel Nederland tegenkomen, want we beheren panden en woningen in alle provincies van Nederland. Van Limburg tot Groningen, van Den Haag tot Enschede.