De Gruyter Fabriek is continu in beweging – de ontwikkeling staat dan ook nooit stil. In mei zijn wij van start gegaan met een nieuwe projectfase: vier nieuwe (kleinere) kantoorruimten.

Meer diversiteit in het aanbod van De Gruyter Fabriek
Een aantal openbare plekken in de fabriek worden momenteel nauwelijks gebruikt, dit betreft de ruimten met de houten ‘soep’ banken boven de C-straat op de eerste en tweede verdieping bij ingang G en H. Van deze ruimten gaan wij vier prachtige nieuwe kantoorruimten creëren (een aantal met een uitzicht om van te smullen!). Deze kantoorruimten worden kleiner dan de ruimten in ons huidige aanbod. De grootte varieert van 16 m2 tot 22 m2. Wij voorzien deze ruimten van alle gemakken die je mag verwachten van een eigentijdse werkplek.

Door deze nieuwe (kleinere) ruimten te creëren, wordt de diversiteit in het aanbod van De Gruyter Fabriek vergroot. Op die manier biedt de fabriek ook ruimte aan kleinschaliger creatief talent. Een waardevolle toevoeging, waarmee de krachten en talenten in De Gruyter Fabriek nog meer versterkt kunnen worden.

Naar verwachting worden de ruimten in begin juni 2017 opgeleverd. Momenteel zijn alle vier de ruimten al verhuurd – De Gruyter Fabriek blijft immers een erg gewilde creatieve hotspot! Operatie Frisse Peper, Sparkel online concepts, Foodsafari en Smakerij zijn de nieuwe bewoners.

DGF-Gangkantoor-A-1DGF-Gangkantoor-B-2

 

 

 

 

 

De houten ‘soep’ banken
De welbekende houten ‘soep’ banken die op de openbare plekken stonden zijn inmiddels gedemonteerd en worden teruggeplaatst op een andere locatie in de fabriek. Overigens een leuk wist je datje over deze banken: deze ‘soep’ banken zijn gemaakt van gerecycled materiaal. Het materiaal is vrijgekomen tijdens de renovatie van De Gruyter Fabriek.