Op zaterdag 14 en zondag 15 november a.s. organiseren diverse kunstenaar en designers binnen De Gruyter Fabriek een gezamenlijk weekend op het kunstplein (ingang N, achterzijde fabriek). 

In verband met de huidige Corona-maatregelen werken we met tijdsloten en is het noodzakelijk dat bezoekers zich vooraf aanmelden.

Je kunt per uur aangeven wanneer je wilt komen. Er kunnen maximaal vier personen tegelijk op het centrale expositieplein terecht. Wanneer je het plein verlaat is er de mogelijkheid om bij enkele bedrijven binnen te kijken, hier mogen maximaal drie personen tegelijk naar binnen (de betreffende kunstenaar is nummer vier!).

Per uur kunnen zich maximaal 20 mensen aanmelden. Ook wanneer je even moet wachten voordat je naar binnen kan, is het mogelijk 1,5 meter afstand te bewaren. Daarnaast zijn er bij de ingang, indien gewenst mondkapjes beschikbaar. Ook staat hier desinfecterende gel klaar.

Aanmelden Gruyterfabriek-Atelierweekend

Zaterdag 14 november

Zondag 15 november

13 + 4 =

Bezoek aan het kunstweekend is gratis. Je kunt parkeren op P4 en te voet naar ingang N lopen. Hier staat eventueel een kop koffie of thee voor je klaar.