De Kiet van Piet is de huiskamer van en voor iedereen werkzaam binnen De Gruyter Fabriek. Het is een cosi plek ingericht door Ondernemersvereniging De Gruyter Fabriek (ODGF) samen met diverse ondernemers binnen de fabriek. De ruimte is bedoeld als relaxte, informele plek waar de verschillende ondernemers elkaar kunnen ontmoeten (met je tag waarmee je ook het  terrein en het gebouw betreed, kan je de deur naar De Kiet openen.)

In overleg met de ODGF is besloten dat je De Kiet vanaf 1 september 2018 op werkdagen, tussen 08.00 en 16.30 uur exclusief kunt reserveren (reserveren is niet noodzakelijk, dan kun je echter geen exclusiviteit claimen en de gezelligheid van mede-Gruyters verwachten:). Als je De Kiet exclusief reserveert betaal je hiervoor € 20 per uur (excl. BTW) welke opbrengst direct terugvloeit naar ODGF.  Zij gebruiken dit geld om De Kiet verder in te richten en om activiteiten te organiseren waarbij de verschillende ondernemers elkaar kunnen ontmoeten.

In deze agenda kan iedereen zien wanneer De Kiet ook daadwerkelijk gereserveerd is. Heb je vragen of suggesties, mail deze dan naar ondernemers@degruyterfabriek.nl. Voor de volledigheid kan je hier de ‘spelregels’ van De Kiet raadplegen.