een geschikte ruimte voor jou?

Behoor jij tot de creatievelingen waar De Gruyter Fabriek vol van zit? En ben je op zoek naar een kantoor- of bedrijfsruimte? Neem dan contact op met de BIM (eigenaar/ verhuurder van De Gruyter Fabriek), Frank de Ridder:  06 – 13 94 73 72, fridder@nvbim.nl Of bekijk het actuele aanbod.
Frank weet exact wat zich binnen de fabriek afspeelt en weet welke mogelijkheden er zijn of zich op termijn voordoen.

De Gruyter Fabriek is een prachtig industrieel monument vol creatieve ondernemers met o.a. vormgevers, webdesigners, reclamebureau’s, tekstschrijvers, fotografen, architecten, app bouwers, conceptbededenkers en ook kunstenaars.

Het betreft een van de grootste gethematiseerde bedrijfsverzamelgebouwen van Nederland waar je dagelijks omringd wordt door mensen die net als jij over een blije, creatieve geest beschikken! Kennis delen en samenwerken is een van de grote succesfactoren binnen de fabriek. Er zijn inmiddels ruim 190 bedrijven gevestigd en dagelijks werken er zo’n 1.200 mensen op 35.000 m².

Ook is er voldoende ruimte voor ontspanning. In de Brasserie bijvoorbeeld, of het ondernemershuisje aan de kade, aan een van de picknicktafels aan het water of op het terrein, tijdens het tafelvoetballen of pingpongen, of gewoon tijdens een koffie bij de buren!