Bewoners van De Gruyter Fabriek kunnen vanaf vandaag, 28 augustus gebruikmaken van de Gruyterdeelauto. Jeanine Gerlofsma, onderneemster en tevens eerste aanmelder, heeft vandaag de Gruyterdeelauto officieel geopend en het eerste ritje gemaakt. “Ik heb zelf geen auto en het meeste lukt wel per fiets, maar in sommige gevallen moet ik wat verder weg voor een klant, of heb ik zwaardere materialen nodig. Hiervoor is de Gruyterdeelauto echt een uitkomst!”- aldus Jeanine Gerlofsma, De Mozaïkkamer.

De Gruyterdeelauto, genaamd ‘Piet’
In De Gruyter Fabriek vinden het verleden en het heden elkaar regelmatig, zo ook bij de Gruyterdeelauto. De Gruyterdeelauto heeft namelijk een naam, ‘Piet’. Piet is vernoemd naar Piet de Gruyter, een van de oprichters van De Gruyter Fabriek. Overal waar onze Gruyters komen kun je Piet straks herkennen dankzij zijn flitsende ‘Gruyter signing’!  En een zeker niet onbelangrijk feitje: Piet is volledig elektrisch, dus nog goed voor het milieu ook!

We willen ‘onze’ ondernemers zoveel mogelijk ontzorgen. Vandaar dat Piet, na aanmelden, door middel van de VROEM Riemersma-app zeer gemakkelijk te bedienen is. Van reserveren tot openen en starten, alles regel je via deze app.

Aanmelden voor Piet
Wil jij ook rondrijden in Piet? Dat kan, meld je hier aan! Dit mooie initiatief komt voort uit een samenwerking met Riemersma Leasing Den Bosch, zij verzorgen ook de aanmeldprocedure en facturatie.

Veel rijplezier gewenst!