Wij zijn zeer verheugd te kunnen mededelen dat de deuren van Brasserie De Gruyter Fabriek op 4 juni a.s. alweer geopend worden!

Binnen een kort tijdsbestek hebben wij een goede en betrouwbare partner kunnen vinden in Appèl BV, een echt Bossche organisatie. Deze bedrijfscateraar heeft al eerder twee succesvolle horecalocaties geëxploiteerd in de stad, namelijk Aan Tafel bij Jeroen in het Theater aan de Parade en restaurant Punt NL. Een leuke bijkomstigheid is dat de eigenaar van Appèl, de heer Van de Ven, is getrouwd met de enige nog in ’s-Hertogenbosch wonende nazaat van de familie De Gruyter.

De zomerperiode gaat Appel gebruiken om de ondernemers binnen De Gruyter Fabriek beter te leren kennen. In het najaar willen zij ‘heropenen’ met een volledig nieuw, laagdrempelig concept, meer toegespitst op de wensen van deze ondernemers.

Het moet een ontmoetingsplek annex ‘huiskamer’ zijn waar mensen gedurende de dag graag willen komen. Een plek waar je naast heerlijk eten en drinken kunt ontmoeten, praten, lachen, vergaderen, rustig werken en nog veel meer.

Openingstijden | contactgegevens

De Brasserie is straks op maandag t/m vrijdag minimaal tussen 09.00 en 17.00 uur geopendTussen 12.00 en 14.30 uur is er lunch verkrijgbaar. Gebruik van de Brasserie buiten deze tijden om is op afspraak. ’s Avonds dineren is ook mogelijk mits tijdig vooraf afgestemd.

Het gebruik van de vergaderzaal aan de voorzijde, de grote zaal aan de achterzijde en Het Volthuisje is eveneens op afspraak.

Appèl is als volgt bereikbaar:
bdgf@appel.nl
T 073-30 300 30