WIE ZIJN ZE & WAT DOEN ZE?
Zware Jongens hebben expertise in het bedenken van grensverleggende concepten en komen niet met standaard oplossingen. Uniciteit en verschil maken dat hun klanten boven de anderen uitsteken. Zware Jongens tillen hen en alle projectbetrokkenen op, boven de onmetelijke zee van middelmaat. Hun ervaring reikt van strategie & branding tot allround conceptontwikkeling & design.

WAAROM HEBBEN ZE JOU NODIG?
Om hun team te versterken ifv enkele bijzonder coole projecten. Jij zal de lead nemen op diversen projecten. Je bent de centrale spil, het aanspreekpunt, de brains & de rots in de branding. Samen met het management zet je de lijnen uit.

PROFIEL?
Gezien ze geen hokjesdenkers zijn en hun werkveld erg breed is, zoeken ze mensen met een brede en open visie. Interesse in spannende communicatie, design, hospitality, lifestyle & events is dus een plus. Je voelt aan hoe een merk of project optimaal voor de dag kan komen, je kan goed met klanten overweg, je ziet opportuniteiten, je hebt (strategisch) inzicht, je kan budgetten beheren en plannen. Verder ben je een go-getter met ontzettend veel zin, smaak en lef. Kennis van courante software is essentieel. Engels is een must.

INVULLING?
In onderling overleg, ifv de kandidaat: part-time / full-time.

WAAR?
Hun kantoor is gevestigd in De Gruyter Fabriek, ’s-Hertogenbosch, Nederland.

WANNEER?
In onderling overleg. Zo snel mogelijk!

WELKE KLUSSEN ONDER ANDERE?
Account & project management, strategie & conceptontwikkeling, budgetten beheren, planning, etc.

WAT BIEDEN ZE?
Een goed salaris, een coole werkomgeving, spannende & internationale klussen.

TOUGH ENOUGH?
Mail je CV en portfolio naar thereishope@zwarejongens.com. Nu…

ZWARE JONGENS
constantly moving to stay in place
www.zwarejongens.com