Na het niet normale grote succes van de allereerste Gruyter Games 2015 kon het niet uitblijven in dit Olympisch jaar…. Op vrijdag 24 juni zijn er de JheRIOmus Gruyter Games 2016!

Denk zomerspelen, een Olympisch dorp, watersport, meerkamp… Maar denk zeker en vast ook lekker eten, drinken en socializen! Doe je mee?

Geef je dan met een team van 2 op (uit de Gruyter Fabriek of daarbuiten) voor deze bijzondere editie van de Gruyter Games. Maak samen een onvergetelijke indruk met jullie korfbalmoves, spetterend optreden op het water van de haven en laat je niet omkopen door de Aawijkse tennis maffia …..

Voorafgaand aan de Gruyter Games wordt de wielerronde – “De Gruyter Koers” gereden. De JheRIOmus Gruyter Games zijn aansluitend. Vanaf 17.30 uur kun je op het terras van het Olympisch dorp aan de kade aanschuiven voor een zomerse hap zodat je klaar bent voor de titanenstrijd.

Na een spectaculaire openingsceremonie ga je vanaf 18.30 uur Gruyter Olympisch strijden tegen verschillende teams. Op de avond zelf kun je nog bepalen op welke disciplines je de andere teams uitdaagt. Tot de officiële JheRIOmus Gruyter Games behoren onder anderen:

Rio Roeien, het grote Gruyter Match Fixing tennis spel en de krankzinnige Biathlon de Janeiro.
Je hoeft dit jaar dus niet vooraf je sport- en spelvoorkeur op te geven! Het G.O.C. heeft een heuse Sjef de Mission aangesteld die zal zorgen voor een zo goed als eerlijke verdeling van de spelen.

Voor slechts € 15,- per persoon bieden we je:
Deelname JheRIOmus Gruyter Games + warme maaltijd + 2 consumpties

Aanmelden De Gruyter Games
Kom je alleen mee-eten? Aanmelden eten

Geen behoefte aan een hapje en drankje? Als je alleen komt om te spelen betaal je € 5,-.
Geen spelen zonder supporters: Mocht je alleen willen komen aanmoedigen en eten kan dit natuurlijk ook. De wielerploeg wordt rond 17.00 uur op de Gruyter-thuisbasis aan de kade verwacht. Graag ook aanmelden en € 10,- euro betalen vooraf.

Betalen
We gaan er van uit dat je zelf kunt uitrekenen hoeveel je over moet maken. € 5,- per persoon als je alleen komt om te spelen, € 15,- per persoon voor ‘brood en spelen’. Graag het juiste bedrag overmaken op NL 16 RABO 0121 7602 78 t.n.v. Ondernemersvereniging DGF, o.v.v. Gruyter Games. Vergeet ook niet de namen van de deelnemers / het team te vermelden.
INSCHRIJVING SLUIT OP 17 juni 2016 om 12 uur!!!

Oh ja, we hebben inmiddels een Facebook-pagina en evenement aangemaakt. Actief op FB? volg ons, meld je aan en deel er je trainingen 😉

Een avond volop sportief vermaak. Een dj zorgt tijdens en na de spelen voor de nodige verCOOLing.

Programma avond:
– Aanvang en binnenkomst wielrenners 17.00u – 17.30u
– Eten 17.30u – 18.30u
– Opening Games 18.30u
– Games 18.30u – 21.00u
– Prijsuitreiking 21.45u
– Einde avond 23.00u

Voor vragen en trainingsadvies kun je terecht bij de leden van het G.O.C.:
Rob Janssen / Studio Surprise, Jeroen van de Wiel / Eventique, John Verdaasdonk / Concept Factory, Mireille Florijn / Doeik