Brasserie-01Ontbijt, lunch, borrel, diner: bij Ben en Niek van Brasserie De Gruyter Fabriek ben je altijd welkom. Met jongensachtig enthousiasme bestieren zij sinds kort wat ze zelf noemen: ‘de huiskamer van De Gruyter Fabriek’.

Open?
De deuren gaan stipt om 9.00 uur open en ze blijven open zolang het gezellig is. Wil je na 19.00 uur nog eten? Geen probleem: laat het gewoon even weten en de brigade zet alvast een gezellig tafeltje voor je klaar. Je kunt dan rustig eten – en hebt ook nog alle tijd voor een toetje. Maar om 22.00 uur gooien ze dan toch echt de pannen erop.

Menu?
Op de menukaart staan veel  biologische- en streekproducten met een eerlijke herkomst. Zo zijn o.a. de koffie, rijst, chocolade, quinoa en bulger verantwoord geselecteerd en beschikken over het fairtrade keurmerk. Maar het menu is vooral ook heel erg lekker.

Overwerken?
Voor alle fabrieksarbeiders is er een dagschotel voor € 9,95.

Vergaderen?
Dat kan er ook, in een van de twee fijne zaaltjes. De vergaderlunch is uiteraard bij te boeken. Voor DGF huurders zijn er speciale prijzen. ‘Mensen van buiten’ betalen een schappelijke dagprijs.

Tafel reserveren of lunch bestellen?
Meteen even in je telefoon zetten: 073-30 300 30
En voor de complete kaart en alle overige info kijk je op www.brasseriedegruyterfabriek.nl